Hoe kan ik Avast Premium Security repareren als het niet meer werkt?

Hoe kan ik Avast Premium Security repareren als het niet meer werkt?
Avast premium security is een van de vertrouwde antivirusprogramma's die wereldwijd bekend staan om hun prestaties, maar soms kunnen gebruikers van Avast premium security problemen krijgen tijdens het gebruik van hun software of computer. Als u vermoedt dat een bepaald programmaonderdeel van uw Avast Premium Security niet correct werkt, gebruikt u de onderstaande stappen om uw Avast Premium Security onmiddellijk te repareren. Als u nog andere vragen heeft over Avast, kunt u nu het telefoonnummer van Avast Helpdesk Nederland gebruiken.

Stappen om Avast Premium Security te herstellen wanneer het niet meer werkt

  1. Zorg er allereerst voor dat er geen andere antivirussoftware op uw computer draait.
  2. Maak nu verbinding met een internetverbinding en druk vervolgens de WINDOWS- en X-toets tegelijk in om een menu aan de linkerkant te openen. 
  3. Selecteer vervolgens de optie PROGRAMMA'S EN FUNCTIES in het menu en klik op de knop JA wanneer om toestemming wordt gevraagd door Gebruikersaccountbeheer. 
  4. Als u een Windows 10-computer gebruikt, moet u met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram aan de linkerkant klikken en vervolgens APPS EN FUNCTIES in het menu selecteren. 
  5. Blader naar beneden in de lijst met geïnstalleerde software en ga naar het gedeelte Avast Premium Security. 
  6. Klik met de rechtermuisknop op Avast Premium Security en selecteer de optie VERWIJDEREN door te klikken op. 
  7. Klik op de knop JA wanneer het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer wordt geopend. 
  8. Zodra de Avast-installatiewizard op het scherm is geopend, selecteert u de optie HERSTELLEN. 
  9. Klik nu op de knop JA om de reparatie te autoriseren en wacht tot Avast de reparatie voor Avast Premium Security heeft ingesteld. 
  10. Zodra de reparatie is voltooid, klikt u op de knop RESTART als daarom wordt gevraagd en start u Avast Premium Security opnieuw om te zien of het probleem is opgelost.

Houd er rekening mee dat zodra u Avast Premium Security heeft gerepareerd, de instellingen die u mogelijk hebt aangepast, kunnen terugkeren naar hun standaardconfiguraties. Controleer dus het menu Instellingen op wijzigingen en breng de vereiste wijzigingen opnieuw aan.
We hopen dat u Avast Premium Security met succes heeft kunnen repareren, Bellen Avast-nummer, als u nog steeds problemen ondervindt tijdens het gebruik van uw Avast-software. We streven ernaar om alle Avast-gerelateerde problemen binnen een tijdsbestek op te lossen door u de meest effectieve oplossingen te bieden.

 Lees ook deze blog: Hoe voer ik snel een onderhoudsscan uit op AVG Tuneup?

 

Comments

Popular posts from this blog

Voeg Avast Antivirus-programmaonderdelen toe aan uw computer

Wat te doen als een Avast Antivirus niet wordt bijgewerkt?