Hoe kan ik Avast Anti-virus premium verlengen

Avast is een populair antivirusprogramma. Het speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de algehele beveiliging van uw pc. Degenen die avast gebruiken, weten dat de antivirussoftware is ontworpen met veel specifieke kenmerken. Hoewel veel gebruikers het zelf kunnen gebruiken of regelen. Maar voor bepaalde diensten is specialistische hulp nodig. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want we hebben er een speciaal gespecialiseerd team voor. De IT-specialisten zijn getraind in het omgaan met allerlei soorten problemen die de applicatie kan veroorzaken. Avast komt in twee vormen: gratis en betaald voor al zijn antivirus producten.
Hier zullen we, met de technische assistentie van de Avast contact helpdesk, de nodige stappen ondernemen om de premie te verlengen. Hoewel er geen kosten zijn vereist voor jaarlijkse verlenging, zoals het geval is bij de meeste antivirus producten. Voor een volledig programma zijn verlengingskosten nodig voor verlenging. Dus
Stappen om de betaalde versie van Avast-software te vernieuwen, worden hieronder beschreven:
  • Klik eerst op de avast-app die u wilt verlengen. Dit is mogelijk door de homepage te bezoeken.
  • Ga door met het kiezen van een specifiek plan. U kunt een plan voor maximaal drie jaar selecteren.
  • Bovendien kunt u ook een verlengings plan kopen voor meerdere computers. Tik hiervoor op de optie “Meer pc’s”.
  • Ga door met het selecteren van het machinenummer en de licentieduur. Plaats de bestelling door op de optie “Toevoegen aan winkelwagen” te klikken.
  • Bezoek het bureaublad en klik op de optie naast de klok in de taakbalk. Hierdoor zou het systeemvak worden geopend.
  • Scroll eronder en klik met de rechtermuisknop op het avast-item om abonnements informatie te selecteren.
  • Navigeer naar de map met een licentiebestand en tik op de optie licentiebestand invoegen.
  • Klik ten slotte op het bestand openen. Het wordt gelezen door de betrokken antivirus voor het verlengen van het abonnement voor de gekozen duur.
Daarom lijken de stappen voor verlenging met behulp van de bovenstaande stappen voor probleemoplossing vrij probleemloos. Neem voor verdere hulp gerust Contact Avast nederland. Het team biedt gewilde en betaalbare oplossingen. Dit geldt vooral voor degenen die computers eerder als een hulpmiddel dan als een bron van het probleem beschouwen. Het klantenservice team is 24 * 7 operationeel.

Comments

Popular posts from this blog

Voeg Avast Antivirus-programmaonderdelen toe aan uw computer

Wat te doen als een Avast Antivirus niet wordt bijgewerkt?

Hoe kan ik Avast Premium Security repareren als het niet meer werkt?