Hoe avast-wachtwoorden van pc te verwijderen?

Avast is een antivirusprogramma voor software. Degenen die het gebruiken, weten vaak dat de software verschillende specificaties heeft. Net als bij andere antivirussoftware heeft de software verschillende technische problemen. Hoewel sommige problemen door de gebruikers zelf kunnen worden opgelost en geregeld. De meer complexe vragen de tussenkomst van specialisten. De IT-specialisten zijn bekend met de problemen die dergelijke antivirus veroorzaakt. Omdat ze de kennis en ervaring hebben om aan oplossingen te werken.
Hier, met de technische expertise van telefoonnummer avast, zullen we een korte handleiding geven over hoe u de avast-wachtwoorden van de pc kunt verwijderen. Dit is vooral belangrijk omdat de functie helpt bij het opslaan van wachtwoorden en creditcardnummers op de pc. Daarom, als u het wilt uitschakelen, kunnen de stappen hiervoor worden geïdentificeerd, zoals hieronder:

telefoonnummer avast
  • Klik op de Avast Anti-virus-app openen. Klik bij problemen op Avast Anti-virus openen onder het startmenu.
  • Tik ten tweede op open het instellingen paneel. Tik eronder op drie horizontale menu fouten in de rechterbovenhoek.
  • Ga verder door instellingen te selecteren in de vervolgkeuzelijst.
  • U moet naar de instellingen van de componenten navigeren. Dit is de tweede optie op het linker zijpaneel.
  • Blader vervolgens naar het privacy gedeelte en tik op wachtwoord opties om hetzelfde uit te vouwen.
  • Ga verder door op de optie voor het verwijderen van componenten te klikken. Dit zou een bevestigingsvenster op het scherm openen.
  • Tik ten slotte op de knop ok om het verwijderingsproces te bevestigen. U moet de computer opnieuw opstarten om de aangebrachte wijzigingen te zien.
Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met avast Nummer, de techneuten zullen u begeleiden bij het oplossen van de problemen en welke stappen u kunt nemen. U wordt direct verbonden en hoeft niet eerst door een moeilijk telefonisch menu te gaan. Met behulp van een internetverbinding nemen de IT-specialisten de nodige stappen over uw pc. U wordt het gedoe bespaard om naar de IT-specialist of leverancier buiten de deur te haasten. Maar een verwachte oplossing in uw comfortabele omgeving.



Comments

Popular posts from this blog

Voeg Avast Antivirus-programmaonderdelen toe aan uw computer

Wat te doen als een Avast Antivirus niet wordt bijgewerkt?

Hoe kan ik Avast Premium Security repareren als het niet meer werkt?