Hoe u de spelmodus in Avast kunt activeren

Avast is populaire antivirus software. Het beschermen van onze computer is een topprioriteit. De anti-software speelt een cruciale rol bij het voorkomen van verschillende vormen van malware, spyware of andere virus aanvallen op uw pc. Avast biedt snelle en betrouwbare klantenondersteuning. Het meest interessante aspect is dat het compatibel is met de nieuwste functies waarmee de huidige pc is uitgerust. Het heeft een nieuwe dop aan zijn veer toegevoegd, genaamd Game Mode. Hetzelfde is een schat van pc-gamers. Het helpt de algehele prestaties van de pc te verbeteren terwijl je verslaafd bent aan het spelen van een game.
Omdat je dit blogbericht leest; we gaan ervan uit dat u de manieren vindt om de spelmodus in het betreffende antivirusprogramma te activeren. Dit zou helpen om de systeeminstellingen op een betere manier aan te passen en onnodige apps op de achtergrond uit te schakelen. Hiervoor nemen we de technische assistentie van Avast telefoonnummer, zoals hieronder beschreven:

Avast telefoonnummer
  • Klik eerst op het avast-antivirus openen. Als u de app niet kunt vinden, zoek dan avast onder het startmenu.
  • Druk in de linker horizontale kolom op de prestatie optie. Dit zal een aantal nieuwe opties openen.
  • Druk onder de derde optie van het nieuwe menu op de optie spelmodus. Dit wordt alleen ondersteund in Windows-versie.
  • Ga verder door op een nieuw spel te klikken in de spelmodus. Dit opent een aparte lijst.
  • Ga door met het selecteren van een bepaald spelpad onder de evolutie-voet ballijst. Dit is van toepassing als u het betreffende spel niet kunt vinden.
  • Ten slotte, om de instellingen op te slaan, moet je ervoor zorgen dat de optie voor het activeren van de spelmodus wordt gestart en tik je op de knop Opslaan. Hierdoor wordt de spelmodus automatisch gestart
Daarom kunt u, in combinatie met de inspanningen van Avast contact, de spel modus automatisch activeren. De klantenservice biedt de meest populaire betaalbare oplossing. Houd voor verdere hulp het 24 * 7-nummer van onze IT-specialisten bij. Ze bieden de beste technische oplossingen voor elk soort update- en reparatie problemen. Dit is vooral goed voor degenen die computer als een bron van oplossing beschouwen in plaats van een probleem.


Comments

Popular posts from this blog

Voeg Avast Antivirus-programmaonderdelen toe aan uw computer

Wat te doen als een Avast Antivirus niet wordt bijgewerkt?

Hoe kan ik Avast Premium Security repareren als het niet meer werkt?